kvalita, která má jméno

úvod / sortiment / maso / hovězí maso

Hovězí maso

  • Hovězí svíčková
    (21006)
    Detail
  • H.1/4 přední-kráva
    (21107)
    Detail
  • H.1/4 zadní-kráva
    (21109)
    Detail
  • H. zadní b.k. - kýta (býk)
    (21110)
    Detail
  • H. přední s kostí - žebro (býk)
    (21111)
    Detail
  • Hovězí plec s kostí
    (21112)
    Detail
  • Hovězí kýta bez kostí KÚ
    (21113)
    Detail
  • Hovězí oháňka (býk)
    (21114)
    Detail
  • H. zadní b.k. - plec (býk)
    (21120)
    Detail
  • Hovězí zadní bez kosti kýta
    (21125)
    Detail
  • HPV I.
    (21131)
    Detail
  • HPV II.
    (21132)
    Detail
  • H. výřez z h.
    (21134)
    Detail
  • HZV
    (21135)
    Detail
  • H. plec kul. vac. fal. svič.
    (21136)
    Detail
  • Hovězí kýta ořech vac.
    (21138)
    Detail
  • H. kýta spodní šál vac.
    (21139)
    Detail
  • H. svíčková 1,8 + vac.
    (21141)
    Detail
  • Hovězí kližka vac.
    (21143)
    Detail
  • Hovězí krk vac.
    (21144)
    Detail
  • Hovězí kýta s kostí
    (21173)
    Detail
  • H. přední b.k. - krk (býk)
    (21195)
    Detail
  • H. přední b.k. - kližka (býk)
    (21196)
    Detail
  • Hovězí pupek (býk)
    (21197)
    Detail
  • Hovězí krk bez kostí KÚ
    (21201)
    Detail
  • Hovězí vysoký roštěnec
    (21203)
    Detail
  • H. zadní- váleček
    (21210)
    Detail
  • Hovězí roštěná (býk)
    (21403)
    Detail
  • Hovězí svíčková (býk)
    (21404)
    Detail
  • Hovězí roštěná s kostí
    (21408)
    Detail
  • Hovězí roštěná (kráva)
    (21503)
    Detail
  • Hovězí svíčková (kráva)
    (21504)
    Detail
  • H. zadní b.k. - kýta (kráva)
    (21510)
    Detail
  • Přední s kostí - žebro (kráva)
    (21511)
    Detail
  • Hovězí oháňka (kráva)
    (21514)
    Detail
  • H. zadní b.k. - plec (kráva)
    (21520)
    Detail
  • H. přední b.k. - krk (kráva)
    (21595)
    Detail
  • H. přední b.k. - kližka (kráva)
    (21596)
    Detail
  • Hovězí pupek (kráva)
    (21597)
    Detail
  • Hovězí roštěná s kostí a svíčkovou
    (21603)
    Detail
  • H.1/4 jalovice komp.
    (21802)
    Detail
  • H.1/4 býk komp.
    (21805)
    Detail
  • H.1/4 přední-býk
    (21806)
    Detail
  • H.1/4 zadní-býk
    (21807)
    Detail
  • Cutter bok
    (23316)
    Detail

vybrané produkty

  • Ostravská klobása
  • Čajová pečeně
  • Vepřová krkovice s kostí
  • Uzená kýta bez kosti
  • Vepřová krkovice bez kosti

aktuality

13. 02. 2018 Investice ve společnosti Jatky…

Projekt, který je spolufinancován Evropskou unií z prostředků Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova v rámci Programu rozvoje venkova 2014 – 2020.


Starší aktuality

kontakt

Maso Brejcha s.r.o.
Brdlíkova 287/1d, 150 00 Praha - Motol
Objednávky: +420 371 733 588
Zelená linka: +420 800 100 541
E-mail: info@masobrejcha.cz

Jsme na Facebooku