Tohle řemeslo se u nás dědí po generace

Dnes maso zpracováváme moderněji, než to dělával můj děda. Na prvním místě jsou přísná hygienická pravidla a dodržování postupů. I tak je ale pořád hlavní, aby bylo z každého produktu cítít, že byl vyroben pečlivě a s pokorou k tradičním postupům.

Být řezníkem má smysl

Znamená to mít úctu k přírodě a vědět, že nic nepřijde na zmar. Pracuji vždy pouze s kvalitní surovinou. V Maso Brejcha bouráme, třídíme, ošetřujeme a zpracováváme maso tak, aby se k zákazníkovi na stůl dostalo jen to nejlepší.

Dávám přednost českému masu

Preferuji čerstvou čistou chuť a vůni tuzemského hovězího. Dobytek vychovaný v Česku je ve velice dobré kondici. Maso je dnes trendy a my řezníci z Maso Brejcha mu rozumíme.

V Maso Brejcha
to mám rád

Přes vývoj, všechny moderní technologie i přísná pravidla ctíme hlavně tradiční řemeslo a na nic si nehrajeme. Nejdůležitější je pořád dobře odvedená práce a férové jednání.

Chceš taky poctivou práci?

Přidej se ke mě a staň se členem týmu Maso Brejcha. Napiš nám